HTML

Hella blogja

Friss topikok

  • ...Péter: Talán örömet okozhat másnak is a Santana koncertről készült élménybeszámolóm, és rengeteg kép amit... (2008.07.29. 12:30) Santana koncert

Linkblog

receptek

2008.08.24. 16:32 egyasokközül

hideg gyümölcsös süti nyárra

A kekszet(háztartási) berakjuk lapokként egy tepsibe. Eztán a tejfölt porcukorral ízesítjük, majd megfelezzük.Fele tejfölt a keszrétegre rákenjük, erre kerül egy gyümölcsréteg(azonos gyümölcsből). Megint egy sor kekszréteget ráteszünk majd egy réteg tejföl arra gyümölcsréteg majd végül egy réteg keksz. Közben a gyümölcs levét felhígítjuk 5 - 6 dl-re és ebben főzzük meg a vaníliapudingot. Ha langyosra hűlt a vaníliapuding, rákenjük a keksz tetejére. 1 éjszakán át pihentetjük a tepsitben lévőket. A gyümölcs levét lehet helytettesíteni a gyümölcshöz illő szörppel.

Nagyon finom sütemény, rekkenő nyári hőségben isteni. Én vendégségben ettem epres fajtát és nagyon finom volt!

Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arlet.blog.hu/api/trackback/id/tr41630564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása